Kumpulan Lengkap Ucapan Selamat Hari Raya Natal dalam Bahasa Jawa Penuh Makna




Infinity Dome menyemarakkan Natal dan Tahun Baru 2022 "A Shinning Shimmering Christmas" di Grand Indonesia Jakarta
Infinity Dome menyemarakkan Natal dan Tahun Baru 2022 "A Shinning Shimmering Christmas" di Grand Indonesia Jakarta (KalderaNews/JS de Britto)

JAKARTA, KalderaNews.com – Natal telah tiba, namun pandemi Covid-19 masih menghantui. Natal bakal dirayakan secara sederhana dengan berbagai kebijakan pembatasan.

Kendati Natal telah memasuki tahun kedua pandemi Covid-19, bukan berarti akan mengurangi keceriaan dan kebahagiaan Natal. Semangat Natal tetap harus dibagikan.

Salah satunya cara berbagi kebahagiaan Natal adalah dengan berbagi ucapan sebagai sapaan hidup pada sesama yang merayakan namu sudah 2 tahun ini tetap berjarak dalam ruang dan waktu karena Corona.

BACA JUGA:

Nah, buat kalian yang masih bingung mau mengucapkan ucapan Selamat Natal dalam bahasa Jawa, tidak salah kalian mampir ke sini dan memilih berbagai ucapan Selamat Natal dalam bahasa Jawa penuh makna berikut ini:

  1. Wengi Natal sing apik banget dihiasi karo lintang-lintang Natal uga ing langit, saestu matur nuwun marang Gustiku yen wis cedhak nambah tekadku kanggo janji sing suci. Jarak lintang-lintang ing ndhuwur nyebabake geni sing kobong
  2. Sugeng manghayubagyo Miyosan Hyang Dalem Gusti Yesus, Sugeng Natal 2021 lan warsa enggal 2022.
  3. Taun iki pancen angel banget kanggo kita kabeh. Nanging kulo pengen sampeyan ngerti menawa sampeyan mboten nemoni masalah. Kulawarga lan sedulur sampeyan mesthi bakal kasedhiya kanggo sampeyan. Selamat Natal kanggo sampeyan lan kulawarga. Tentrem-rahayu Natal.
  4. Kanthi iman kita nyedhaki Gusti, karo Gusti Allah kabeh. Sugeng Natal kanggo sampeyan.
  5. Lumantar pandonga, Gusti Allah miyarsakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan ucapake. Panjenengane paring wangsulan luwih akeh tinimbang sing kok suwun, dheweke menehi luwih saka sing dikarepake. Sugeng Natal, Gusti mberkahi Sampeyan lan Keluarga.
  6. Muga-muga ing taun iki Gusti Yesus miyos ing ati kita sing suci lan nyenengi Panjenengane.
  7. Para sederek ingkang kinasih ing Gusti Yesus, kulo ngaturaken: Sugeng Natal 2021. Mugi tansah binerkahan Gusti.
  8. Natal minangka wektu kanggo kulawarga. Kanthi dhahar kulawarga bebarengan, ibadah bebarengan kanthi rasa seneng Natal kanggo kabeh anggota kulawarga.
  9. Muga-muga suka cita Natal ngebaki omah lan atimu. Selamat Natal karo kulawarga lan mugi-mugi bisa ketemu ingkang taun ngarep.
  10. Muga-muga Santa nggawa sampeyan kabeh hadiah sing paling apik. Sugeng Natal!.
  11. Kita tansah bersyukur kita kabeh bisa klumpukne bebarengan karo kita kulawargané ing kabungahan Natal. Muga-muga katentreman lan katresnan Natal bakal mberkahi kita kulawarga
  12. Anget ing Malam Natal bisa uga ora bebarengan, nanging katentreman lan rasa seneng terus mberkahi kita. Sugeng Natal.
  13. Urip kita bebarengan mung dadi luwih apik. Aku matur nuwun banget yen aku bisa nuduhake Natal karo sampeyan.
  14. Sugeng wiyosan dalem sang Kristus tuwin warsa enggal. Mugi berkah dalem Gusti tansah lumeber dumateng panjenengan sakeluarganipun.
  15. Sugeng wiyosan dalem sang Kristus tuwin warsa enggal. Mugi berkah dalem Gusti tansah lumeber dumateng panjenengan sakeluarganipun.
  16. Sugeng manghayubagyo Miyosan Hyang Dalem Gusti Yesus, Sugeng Natal 2020 lan warsa enggal 2022.
  17. Kula haturaken slamet dinten Natal.
  18. Sugeng Natal, Gusti Merkahi Kita Sedoyo
  19. Natal minangka dina sing sampurna kanggo nuduhake kabungahan karo kulawarga. Sugeng Natal.
  20. Sugeng Natal, Gusti berkahi kita sedaya.
  21. Sugeng Natal, Gusti berkahi kita sedaya.
  22. Wilujeng wiyosan Gusti Yesus.
  23. Sugeng Natal lan Warsa Enggal 2022
  24. Gusti Yesus menehi hadiah paling gedhe ing Natal iki. Muga-muga pandhuan hadiah lan cahya dalan sampeyan bisa urip.
  25. Keajaiban Natal ora ana ing hadiah, nanging ana ing ngarsane. Muga-muga sampeyan lan kulawarga duwe hadiah iman Natal lan dadi berkah kanggo akeh wong.
  26. Wilujeng wiyosan Gusti Yesus.
  27. Yesus tresna marang kabeh wong lan tresnane Gusti Yesus ingkang sae banget. Rahmat lan katresnan kagem sampeyan. Kanthi berkahipun ugi, muga-muga Natal iki dadi dino sing paling bungah kanggo sampeyan.
  28. Takdiripun wonten ing kayu salib, Tujuanipun Tresna, Alasanipun panjenengan, Muga-muga Natal sing pinunjul. Gusti mberkahi Sampeyan Kabeh.
  29. Muga-muga Natal iki mungkasi taun kanthi rasa seneng lan mbukak dalan kanggo taun anyar 2022 sing luwih cerah lan bahagia
  30. Sugeng wiyosan dalem sang Kristus tuwin warsa enggal. Mugi berkah dalem Gusti tansah lumeber dumateng panjenengan sakeluarganipun.
  31. Para sederek ingkang kinasih ing Gusti Yesus, kulo ngaturaken: Sugeng Natal 2018. Mugi tansah binerkahan Gusti.
  32. Muga-muga akhir taun 2021 kebak karo rasa seneng, kabungahan, ngguyu lan katresnan ing urip sampeyan, lan Taun Anyar sing diisi petualangan lan nyenengake.
  33. Natal iki minangka wektu kanggo pangasihan, menehi amal, lan ngurmati kabeh ciptaane Gusti Yesus lan menehi katentreman kanggo kita kabeh. Katentreman natal karo kita.
  34. Natal diubengi dening katresnan, kabungahan lan pangarep-arep. Kirim pesen iki kanggo kabeh wong kanggo nyebarake cahya liburan sing apik iki.

* Jika merasa artikel ini bermanfaat, silakan dishare pada saudara, sahabat dan teman-temanmu




Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*